Voorstellen

WIE BEN IK

Mijn naam is Daniëlle Hesseling en ik woon 20 jaar in Dronten. Ruim 19 jaar heb ik mijn eigen bedrijf. " Honden en Katten Trimsalon de Aandacht" In 2020 open ik een nieuwe Trimsalon met een Honden-Wassalon en Katten Hotel!

Een Katten Hotel begin je niet zomaar, daar moet je heel goed over nadenken. Je moet met heel veel dingen rekening houden. Elke kat is een op zich zelf staand individu met zijn of haar eigen karakter en persoonlijkheid. Met dat alles dien je als goed Katten Hotel dan ook allemaal rekening te houden! Buiten het jaren lang trimmen van katten heb ik ook gewerkt en stage gelopen in dierenasiels. Mijn honden en kattenbesluit diploma heb ik gehaald bij het Groenhorst College in Barneveld.  De praktijk opleiding die ik daar voor nodig had heb ik gevolgd bij Dierenasiel Polderweg in Amsterdam.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

Al mijn hele leven werk ik met dieren. Als jong meisje was ik altijd te vinden op

de kinderboerderij met het helpen van het verzorgen van de dieren. Het was dan voor mij ook al snel duidelijk, als ik later groot was dan wilde ik werken met dieren!


Mijn eerste opleiding is geweest aan het Groenhorst College in Barneveld. Daar heb ik mijn diploma " Paraveterinair dierenarts-assistente gehaald". Ruim 10 jaar lang heb ik dit mooie beroep gedaan.


Ik begon bij "Dierenartsen praktijk de Kempenaar in Lelystad als heel jong meisje. Daar heb ik het eigenlijk allemaal geleerd. Toen ben ik mij gaan specialiseren in het werken met specialisten en ben toen gaan werken bij de "Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam." Dat waren hele mooie jaren! Ik heb zoveel gezien en meegemaakt daar! Maar wel altijd in het weekend werken en met de feestdagen dus toen ik een relatie kreeg ging ik opzoek naar een wat rustigere baan met normale werktijden. Dit vond ik bij "Dierenkliniek Amstelveen."


Toen er kinderen kwamen wilde ik niet meer zover van huis werken en ook niet meer in schoolvakanties en na schooltijden. Ik wilde er zijn voor mijn kinderen. Dat is het moment geweest dat ik het roer heb omgegooid en mij heb omgeschoold tot gediplomeerd hondentrimster. 


Dat is de beste keus geweest die ik ooit heb gemaakt! Mijn bedrijfje begon heel klein maar groeide steeds meer uit. Ik haalde ook het diploma kattentrimster en konijnentrimster.  Ik ging les geven bij de Martin Gaus academie in het trimmen van katten zonder narcose en mijn bedrijfje groeide door. Op dit moment is het uitgegroeid tot een full-time baan waar ik heel erg gelukkig mee ben. Tijd om te veranderen en van mijn salon aan huis een mooie Trimsalon, Honden-wassalon en Katten Hotel te openen aan de Oude IJssel in Dronten.

Waarom zou u kiezen voor ons Katten Hotel?


Dan is het eindelijk zover, de lang verwachte vakantie breekt aan. Dan is het wel zo fijn als u een vertrouwd adres kunt vinden voor uw katten. Een adres waar ze liefde vol verzorgt worden met Aandacht voor elke gast van het Hotel.


  • De vacht van uw kat wordt verzorgt. (trimster is aanwezig)
  • De gastvrouw is paraveterinair geschoold.
  • Elke kat wordt in zijn behoefte voorzien die hij/zij nodig heeft.
  • De gastvrouw is de hele dag aanwezig.
  • Uw kat is onze belangrijkste gast!

Trimsalon de Aandacht

Katten Hotel Dronten

Copyright © All Rights Reserved Trimsalon de Aandacht