Katten Hotel

Het Hotel voor uw kat

In Katten Hotel Dronten is elke kat een welkome gast. Wij zullen er alles aan doen om het uw kat zo veel mogeijk naar zijn of haar zin te maken. Uw kat is ook welkom als hij of zij medicijnen nodig heeft of speciaal dieet voer eet.

In het Katten Hotel voeren wij Royal Canin katten voer, Iams en Prins. Dit is in brok vorm. Mocht u kat een speciaal dieet hebben dan is dat geen probleem. Als u de kat komt brengen dient u zelf voor voldoende dieetvoeding te zorgen voor tijdens het verblijf van uw kat. Dit levert u aan in porties verpakt in zakjes voor het aantal dagen dat uw kat bij ons in het hotel te gast is. Voorzien van de naam van de kat en de naam van zijn eigenaar. Eet uw kat alleen blikvoer? Ook dit dient u dan gepast mee te geven voorzien van naam en gegevens van u en de kat.

De katten krijgen allemaal apart eten zodat goed gezien kan worden of de kat goed eet en drinkt. Op deze manier kunnen wij de katten die medicijnen nodig hebben ook in de gaten houden of deze de medicijnen tot zich neemt.

Iedereen een fijne vakantie

Voorwaarden Katten Hotel

Vaccinatie

Als uw kat bij ons komt logeren dient uw kat ingeënt te zijn tegen niesziekte en kattenziekte en de neus vaccinatie Bordertella. De niesziekte is een jaarlijkse vaccinatie en de kattenziekte wordt elke 3 jaar gevaccineerd. Bordetella is een neus vaccinatie deze moet jaarlijks herhaald worden. Deze drie vaccinaties moeten minimaal  3 weken voor het bezoek van uw kat aan ons Hotel gegeven 

zijn. Ook dienen de vaccinaties nog 4 weken na het bezoek geldig te zijn! Met andere woorden, een vaccinatie mag niet verlopen tijdens het verblijf in ons Hotel. Bij het brengen van de kat dient u ons het vaccinatieboekje te overhandigen. Dit boekje bewaren wij. Dan hebben wij alle gegevens goed bij de hand voor als het nodig mocht zijn om met uw kat een dierenarts te bezoeken.

Katten die niet op de juiste manier zijn gevaccineert kunnen wij niet opnemen in ons hotel.  Staat u aan de balie zonder vaccinatie boekje of met onvolledige/ ongeldige vaccinaties dan nemen wij de kat niet aan. Wel dient u de gereserveerde dagen af te rekenen die u bij ons geboekt had. Wij zijn van mening dat wij u duidelijk op de hoogte hebben gebracht, via de website, algemene voorwaarden en de bevestigings email waar allemaal instaat dat vaccinatie noodzakelijk is voor een verblijf in het hotel.


Ontwormen en vlooien

De kat is recentelijk preventief ontwormd en behandeld tegen vlooien. Mocht in het Hotel blijken dat uw kat toch vlooien of wormen heeft, dan wordt deze door ons behandeld met een vlooien en/of wormmiddel. De kosten van deze behandeling zullen door berekent worden aan de eigenaar.


Sterilisatie en castratie


Katers zijn gecastreerd en poezen zijn gesteriliseerd of aan de pil tijdens de periode van verblijf. Met uitzondering van kittens tot 1 jaar.


Zieke dieren


Katten die ziek zijn kunnen wij niet opnemen in ons Hotel. Mocht een kat ziek worden tijdens zijn of haar verblijf dan zullen wij altijd contact met u opnemen of met degene die wij kunnen bereiken tijdens uw afwezigheid voor de kat. Mocht u zelf niet te bereiken zijn tijdens uw vakantie zorg er dan voor dat wij iemand anders die beslissingen voor u over de kat kan nemen wel kunnen bereiken.

Bij twijfel zullen wij altijd een dierenarts consulteren. Het liefst de dierenarts waar de kat ook bekent is. De dierenarts moet dan wel in Dronten praktijk houden. Mocht u een dierenarts in een andere gemeente bezoeken met uw huisdieren en uw kat wordt ziek dan bezoeken wij een dierenarts in de gemeente Dronten. Het Katten Hotel beschikt over een quarantaine ruimte. In deze ruimte zullen dieren die ziek zijn worden geplaats om te voorkomen dat andere katten ook ziek mochten worden. Ook kunnen wij zo de zieke kat goed observeren, medicijnen geven en rust bieden.


Extra informatie :


Wij raden aan om de kat 3 maanden voor het verblijf in het Hotel te vaccineren om de bescherming zo optimaal te hebben tijdens het verblijf. Ondanks dat een kat volledig en goed is gevaccineerd kan een kat toch ziek worden. Indien nodig zullen wij een dierenarts bezoeken. De kosten van medicijnen en het bezoek van de dierenarts is altijd voor de eigenaar van de kat.


Facebook en Instagram


Regelmatig worden er berichten en foto's geplaats op onze social media kanalen. U kunt dan zien hoe uw kat van zijn of haar vakantie geniet in ons Hotel. Wilt u de kat niet op social media hebben geef dit dan aan ons door. Wilt u liever persoonlijk een bericht van ons ontvangen, dat is geen probleem dan zullen wij dat versturen via WhatsApp. U mag natuurlijk ook altijd zelf contact met ons opnemen mocht u dat willen.

Maar geniet vooral van uw vakantie! Dan zorgen wij ervoor dat uw kat bij ons ook van een zorgenloze vakantie zal genieten!
Waarom zou u kiezen voor ons Katten Hotel?


Dan is het eindelijk zover, de lang verwachte vakantie breekt aan. Dan is het wel zo fijn als u een vertrouwd adres kunt vinden voor u katten. Een adres waar ze liefde vol verzorgt worden met Aandacht voor elke gast van het hotel.


  • De vacht van uw kat wordt verzorgt. (trimster is aanwezig)
  • De gastvrouw is paraveterinair geschoold.
  • Elke kat wordt in zijn behoefte voorzien die hij/zij nodig heeft.
  • De gastvrouw is de hele dag aanwezig.
  • Uw kat is onze belangrijkste gast!

Trimsalon de Aandacht

Copyright © All Rights Reserved Trimsalon de Aandacht

Katten Hotel Dronten