Kattenkamer

Het Katten Hotel

De kamers van het Katten Hotel

Het Katten Hotel beschikt over een gemeenschappelijke ruimte. De katten kunnen in deze ruimte heerlijk ravotten, klimmen en rennen. Maar ook zonnen, slapen, luieren en zich heerlijk terug trekken.

Wel heeft elke kat een ruim nacht verblijf met eigen kattenbak, slaap gedeelte water en eet gelegenheid. De katten zullen in de nacht in hun eigen ruime nacht verblijf verblijven en overdag mogen ze heerkijk los lopen in de groep. Er is voldoende ruimte voor elke kat. De katten kunnen klimmen en klauteren in de klimbomen en via het klimlabyrint. Maar ze kunnen ook de rust opzoeken bij de vele lig mogelijkheden en verstop plekjes.

De slaapkamer

Het Katten Hotel beschikt over een katten slaapkamer. In deze slaapkamer heeft elke kat zijn eigen slaap vertrek. In deze ruimte krijgen ze allemaal individueel eten drinken en allemaal een eigen kattenbak. Ook hebben alle slaap vertrekken heerlijke slaap gelegenheden. De katten zullen daar heerlijk dromen van hun avonturen van overdag. Op deze manier kunnen wij goed in de gaten houden of alles goed gaat met de kat. Eet deze nog goed, hoe is de ontlasting en plast hij/zij voldoende. Mocht er iets niet in orde zijn dan zien wij dat op deze manier snel. 

Quarantaine

Natuurlijk kan het gebeuren dat er een kat ziek wordt tijdens het verblijf in ons Katten Hotel. Wij zullen dan altijd contact met u opnemen. Mochten wij het niet vertrouwen dan zullen wij altijd een dierenarts consulteren. De dieren kunnen als ze ziek zijn niet in de groep blijven. Om deze dieren de juiste aandacht, medicijnen en rust te geven hebben wij een quarantaine ruimte. Dit is een steriele ruimte waar geen andere katten komen. Op deze manier beschermen wij de zieke kat maar ook onze andere gasten in ons Hotel. 

Trimsalon de Aandacht

Katten Hotel Dronten

Copyright © All Rights Reserved Trimsalon de Aandacht